sâmbătă

Personaje celebre

Superman

Un personaj fictiv considerat cel mai influent și popular supererou apărut în cadrul benzilor desenate produse de DC Comics. Superman a fost creat de artistul canadian Joe Schuster și de scriitorul american Jerry Siegel în anul 1932.

Jocuri online cu Superman

Intoarcerea lui Superman

Superman Defender


Omul Paianjen

Din 1962 a aparut inițial în benzi desenate, ca mai târziu să apară la televizor și chiar pe marile ecrane. Seria de filme Omul-Păianjen număra pâna acum trei părți.



Batman

A aparut la sfarsitul anilor ’30, ca personaj de benzi desenate, intruchipand un super-erou.
Personajul din spatele super-eroului este, de fapt, un multimilionar pe nume Bruce Wayne, care se deghizeaza in justitiarul Batman, pentru a lupta impotriva infractorilor si pentru a-i proteja pe cei aflati in pericol.
Alfred Pennyworth este majordomul de la castelul sau din Gotham City, cel care, in laboratoarele Wayne Enterprises, i-a confectionat faimosul costum si a construit Batmobilul si celelalte vehicule ale lui Batman.


Jocuri cu Batman

Batman Difference Detector
Batmobil
Batman si Joker


Joker este cel mai aprig dusman a lui Batman. Este un criminal caruia ii place sa se deghizeze in clown si sa conceapa scenarii complicate pentru actiunile criminale pe care le pune la cale, punandu-l adesea in dificultate pe Batman.
Alfred Pennyworth este majordomul de la castelul Wayne Manor, cel care se ocupa de educatia micutului Bruce. Alfred nu este doar un foarte bun majordom,bucatar ci detine si o multime de cunostinte de medicina si fizica, fiindu-i de un real folos lui Batman.


Robin este asistentul mai tanar al experimentatului Batman. Desi, de foarte multe ori, isi atrage criticile mentorului sau intrand in numerose incurcaturi, tanarul Robin reuseste de fiecare data sa iasa cu bine din toate situatiile si sa-l ajute decisiv pe Batman.

Catwoman personaj adesea negativ, crescuta in lumea talharilor, ea are, totusi, si momente in care da dovada de altruism si chiar il ajuta pe Batman in lupta acestuia cu raufacatorii.


Un comentariu: