sâmbătă

Jocuri noi in 2012


                               The Last of UsThe last of us este un survival-horror cu o grafica destul de buna. Actiunea jocul se desfasoara intr-o lume post apocaliptica in care majoritatea populatiei s-a transformat in mutanti si natura a pus stapanire pe planeta. Jocul are doua personaje Joel si Ellie. Jucatorul va fi pus in pielea lui Joel un tipul dur si a lui Ellie, o fetita inteligenta si curajoasa . Jocul va fi exclusiv pentru PS3 si va aparea in decursul anului acesta.
“The Last of Us is genre-defining experience blending survival and action elements to tell a character driven story about a population decimated by a modern plague. Cities are abandoned and being reclaimed by nature. Remaining survivors are killing each other for food, weapons and whatever they can find. Joel, a ruthless survivor, and Ellie, a young teenage girl who’s braver and wiser beyond her years, must work together to survive their journey across what remains of the United States. "
                           Halo 4


Halo 4 este un joc Xbox 360 de genul Sci-Fi First-Person Shooter care va fi lansat la sfarsitul anului 2012.

                                 Diablo III


Diablo III este un viitor joc video realizat ca o continuare a jocului Diablo II și Diablo I. Ca și primele jocuri, Diablo III este un joc de actiune de tip RPG cu tematică dark fantasy si va aparea la sfarsitul anului 2012.                                          Grand Theft Auto V Pentru toţi fanii seriei GTA şi pentru cei pasionaţi de cele mai complexe jocuri, a fost lasat de Rockstar Games primul trailer pentru Grand Theft Auto V. Din păcate data oficială de lansare nu a fost dată publicităţii cel mai probabil va fi lansat la sfarsitul anului 2012, dar se ştie că va fi disponibil pe Xbox 360, PC si Playstation 3 .


Transformers: Fall of Cybertron este in lucru la studiourile High Moon Studious si va aparea pe piata in decembrie 2012 pe PS3 si XBOX 360, posibil si pc dar nu se stie sigur.                                                       Metal Gear Rising: RevengeanceMetal Gear Rising: Revengeance este unul din cele mai asteptate jocuri pentru console, Metal Gear Rising: Revengeance va aparea anul viitor la o data inca nestabilita de Platinum Games si Konami. Jocul va fi disponibil doar in single player pentru platformele de operare Xbox 360 si PlayStation 3.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu