vineri

jocuri 2011

      Dirt 3

Dirt 3 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de curse din acest an, va fi lansat pe data de 24 mai 2011. Codemasters a publicat cerintele de sistem minime si recomandate pentru acest nou joc.
Jocuri cu masini noi
Cerinte de sistem Dirt 3


    OS: WinXP, Vista or Win7
    CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
    RAM: 2 GB
    HDD: 15 GByte
    Gfx Card: AMD Radeon HD 2000 256 MB, Geforce 8000 Series 256 MB
    Cerinte recomandate Dirt 3
    DirectX 11
    OS: Vista or Win7
    CPU: AMD Phenom II or Intel Core i7
    RAM: 3 GB
    Gfx Card: AMD Radeon HD 6000 Series
Jocuri cu masini

Need for Speed The Run

EA a confirmat un nou joc din seria Need for Speed la scurt timp dupa lansarea lui jocului Shift 2. The Run va fi dezvoltat pentru platformele Xbox 360, Pc, PlayStation 3 si Wii. EA ne-a precizat si data de lansare, Need for Speed The Run fiind programat pentru luna noiembrie 2011.

Need for Speed The Run va fi dezvoltat de studioul EA Black Box (cei care au creat Pro Street, Undercover si NFS World) si va folosi motorul grafic DICE’s Frostbite 2.0, acest motor este folosit si pentru Battlefield 3.
Jocuri cu curse de masini
The Run ne promite o experienta familiara si anume curse in mare viteza, cu masini noi, tunate, dar in acelasi timp promite sa ne surprinda cu o serie de noutati. Principala ar fi povestea jocului, actiunea jocului se va desfasura intre San Francisco si New York, producatorii propunand o cursa de-a lungul Statelor Unite intre cele doua mari orase .

Un comentariu: