miercuri

Noutati despre console si jocuri aparute in 2012 -2013
EA Games va in luna octombrie: Medal of Honor Warfighter, varianta multiplayer. Medal of Honor Warfighter va fi promovat drept cel mai autentic shooter de inspiratie militara din 2012.


Jocul Medal of Honor va permite jucatorilor sa-si aleaga intre unitatile din armatele a peste 10 tari,puscasi marini americani, trupe britanice SAS si multe alte unitati...TOMB RAIDER
(Crystal Dynamics/Square Enix)
PC/Xbox 360/PS3


Tomb Raider se va lansa în toamna acestui an 2012, pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3.


Jocul Half-Life revine in 14 septembrie sub forma Black Mesa, proiect inceput in urma cu 8 ani ce si-a propus refacerea completa a jocului cu ajutorul celor de la Source Engine.

Black Mesa isi are originile in anul 2004, cand o echipa de voluntari a inceputul lucrul la refacerea completa a Half-Life cu cei de la Source Engine, pentru a obtine rezultate.

Jocul Half-Life a fost anuntat initial pentru 2009, dar unele probleme au amanat lansarea sa, Black Mesa isi va face apritia in data de 14 septembrie impreuna cu o coloana sonora originala, ce poate fi descarcata de pe site-ul oficial.

Jocul Crysis 3 iti va "topi" componentele din PC, spune CEO-ul Crytek de Daniela Ganciu

Lansarea jocului Crysis 3 vine la pachet si cu o "avertizare" din partea CEO-ului Crytek, informeaza Maximumpc.com.


Rularea jocului pe calculator ar putea topi efectiv componentele si resursele, daca PC-ul nu este suficient de performant.
Noul joc este creat nu doar pentru PC-uri, ci si pentru console, lucru care a fost o adevarat provocare pentru dezvoltatorii jocului, din cauza faptului ca un joc creat pe multi-platforme nu poate fi la fel de performant precum cel creat doar pentru un singur gadget.
Potrivit lui Yerli, jucatorii nu au de ce sa se ingrijoreze - "sa incercam sa facem Crysis 3 sa ruleze fantastic atat pe PC, cat si pe console, este o provocare noua, care nu a existat in cazul variantelor 1 si 2 ale jocului. Intotdeauna suntem nevoiti sa facem compromisuri pe care nu le dorim, dar incercam sa facem versiunea Crysis 3 sa ofere o experienta extraordinara atat pe PC, cat si pe console."


O noua consola PlayStation PlayStation 4 ajunge pe piata in 2013 Urmatoarea generatie de console Sony, PlayStation 4, va ajunge pe piata in 2013.
Cei de la microsoft pregatesc noul Xbox pentru anul viitor 2013, iar Sony stie ca prima consola de noua generatie ajunsa pe piata va avea un avantaj foarte important, astfel ca PlayStation 4 ar putea fi lansata chiar in prima jumatate a anului 2013.

Cele doua vor avea un concurent foarte important pe cei de la Nintendo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu