miercuri

Noutati jocuri online 2011

Duke Nukem Forever
Unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru PC își va face în curând apariția în magazine. Gearbox Software și 2K Games pregătesc relansarea celebrului joc, ce a încins calculatoarele multora dintre noi. Jocul a fost construit pe baza motorului Unreal 2.5 căruia i-au fost aduse unele modificări.
Dacă toate lucrurile merg bine, Duke Nukem Forever va fi disponibil în luna mai 2011 pe suport Blu-ray și DVD.

jocuri 2011

Diablo III

Lansat în premieră în 1997, Diablo va reveni pe monitoare în 2011 cu o nouă continuare. Plecând de la deznodământul din Diablo II, jucătorii vor avea de înfruntat diavolul din lumea întunecată, care va lua numeroase înfăţişări în această versiune. In acest nou joc vor exista 5 clase de jucători, printre acestea numerandu-se Barbarian, Witch Doctor, Wizard şi Monk. A cincea rămâne, deocamdată, un mister.

Assassins Creed Brotherhood


Assassin’s Creed 3:Brotherhood pe PC apare abia pe 22 martie 2011, si la fel ca Assassin’s Creed 2 (care a aparut dupa 3 luni de la lansarea varianei pentru console) nu va mai avea acelasi impact asupra gamerilor.
Suprize mari nu o sa mai fie, pentru ca la data respectiva toate fazele tari din joc vor fi postate pe youtube, iar cine urmareste un flux de stiri din industria jocurilor le va vedea cu siguranta.

Jocuri cu masini

Shogun 2

Actiunea din cea de-a doua parte Shogun 2: Total War, are loc in Japonia secolului 16, in perioada imediat urmatoare razboiului civil Onin. Tara este impartita in clanuri rivale, fiecare dintre acestea fiind conduse de lideri ce isi doresc sa domine celalalte grupari si sa preia controlul tarii. Asa cum era de asteptat, jucatorii vor intra in pielea unuia dintre acesti lideri si va incerca sa duca la bun sfarsit planul de cucerire a Japoniei.

Producatorul ofera jucatorilor si modulul multiplayer, atat cat vine vorba de lupte cat si in campanii ce vor implica mai mult de doi jucatori. Camapaniile multiplayer, un jucator va prelua rolul liderului unui clan in timp ce ceilalti jucatori isi vor asuma rolul conducatorilor de armata.

Cerinte minime sistem:
OS:Windows XP,Vista,7, Processor: Intel Pentium 4 2.6 GHz,AMD Athlon XP 2800, Memory: 2 Gb, Hard Drive: 20 Gb free, Video Memory: 256 Mb, Video Card: nVidia GeForce 6800,ATI Radeon X1600, Sound Card: DirectX Compatible, DirectX: 9.0c, Keyboard, Mouse, DVD Rom Drive.


Shogun 2: Total War va fi lansat oficial in luna martie a acestui an mai exact pe 18 Martie.

jocuri noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu